Kataläger -18

Då for vi nerövers igen för årets kataläger! Denna gång i vår officiella Karate-buss =) och en privat bil. Resan ner blev på fredagen den 2e och gick väldigt bra. vi var ca 15 starka karatekas som skulle ner och förkovra oss i kata och bunkai.

Lördagen kantades mest av kata till respektive grad och få nöta in både ställningar, förflyttningarna mellan ställningarna och balansen samt gå igenom det som de flesta gör misstag i, på respektive kata.

Kvällen kantades väldigt trevligt för min del då ett supriseparty för min 30årsdag som inföll den 1/3 var planerad och det var ett extremt härlig kväll, som innehöll både mat och dryck på en trevlig resturang, och inskrammling till en härlig present som måste förverkligas inom kort. Många tack till alla inblandade i denna fest! =)

Söndagen blev lite trögstartad för min egen del då intaget av dryck kvällen före var på den övre gränsen till måttlig, detta var bara att kämpa sig igenom. Vi körde till en början fortsättning på våra kator, vissa hoppade upp på katan till nästa grad och för vår grupp skulle vi sätta ihop en Lagkata som senare skulle visas upp.

Sista passen blev bunkai inspererat, där man fick lära in sig nya mönster samt slipa på de som man redan hade i arsenalen.

Efter detta vart det bilfärd hem igen.

Lämna en kommentar