London -18

Torsdagen den 5e for man med tåg ner till Arlanda för att möta upp gänget ifrån Bromma, ditresan gick väldigt smidigt och alla var possitiva och förväntansfulla. Vi var 4 stycken som varit där för 2 år sedan som visste lite vad som väntade och 5 stycken som skulle träna med Londongänget för första gången. Vi var 7 stycken som bodde tillsammans och 2 som skaffat eget boende och torsdagen bestod mest av att hitta till lägenheten och packa in sig.

Fredagen vart det lite sightseeing på förmiddagen och ett pass med Goran Powell på eftermiddagen/kvällen, som förberedde oss lite på vad som komma skall under lördagen. Vi gick igenom deras sätt att se på kata och bunkai och tränade på det.

Lördagen så var enbart svartbälten inbjudna och det vart träning på en annan nivå. Som uppvärmning var det ”light sparring” vilket är bland de hårdaste kumitematcher jag gått =) sen gick vi in på olika kator bla gekisai sanchin och seipai och bunkai till dessa och olika grapplingtekniker till dessa och stående tekniker. Väldigt intressant.

Efter träningspasset var det som förra gången, ingen dusch efter 3 timmars träning utan direkt ner på puben och ta lite dryck och käka. Alla var jättetrevliga och uppskattade att vi kom och träna med dem. Det vi fick beröm på var vår precision i kata och bunkai och ”Crispness” och det som behövdes för fighten var lite mer ”venom” och ”nastiness” =)

Söndagen vart det brunch med några som träna med oss igår och en museumtur med lite fika innan hemgång. Resan hem vart för mig en riktig pers, först vart jag stoppad vid väskscanningen och fick själv bli scannad och de skulle kolla igenom hela mitt bagage. Flyget vart försenat så enlikt beräkningar så skulle jag inte hinna med nattåget hem, men de flög ikapp så jag hade 15 min på mig att hinna ifrån gate 2 till tågcentralen. Så jag fick springa genom arlanda med allt bagage och rocken på mig men lyckades med 2 minuter tillgodo. Som tur var hade jag rena kläder jag kunde byta om till på tåget efter den löpturen.

Lämna en kommentar