Kataläger i sthlm -09

Fredagen den 6:e Mars for en Audi med flames söderut med slutdestination Stockholm. Personerna i bilen var Sensei Olavi, Fredrik, Ann-britt och jag. Vi fick lite problem i början när vi skulle åka iväg från Fredrik då hela hans hus hade fyllts med rök. Detta löste sig efter ca 2 timmar och vi var äntligen på väg till Stockholm (för mer info om händelseförloppet kontakta Fredrik).

Det var runt 35-40 deltagare som hade anmält sig till lägret. Lördagen började med inbugningscermoni och uppdelning av gruppen.

Fokuseringen under träningen låg på mönster och finslipning av katas till respektive grad. Vi fick ofta visa upp våra katas för resten av gruppen där vi fick ta emot både bra och dålig kritik.

Under sista passet för dagen var det dags att testa att applicera vår kata vi tränat på, i olika bunkai’s. Under kvällen hade vi en mycket trevlig gemensam middag för alla hungriga karatekas (karateutövare).

På söndagen började vi där vi slutat – med bunkai. Vi gick igenom nya mönster till våra bunkai’s och finslipade på teknikerna. Utbugningscermonin skedde kl 15.00 och redan 15.30 var vi på väg hem.

Bilder ifrån lägret kommer upp inom kort!

Lämna en kommentar