London

Tänkte berätta lite om resan mot London

Började med en tågresa till Stockholm på torsdagsmorgon för att köra ett pass i bgka’s dojo på eftermiddagen. Vilket var bra både fysiskt och psykiskt för att lätta lite på nerverna inför resan.

14.00 var flyget iväg till London med 7 förväntansfulla karatekas, och efter tunnelbana taxi och lite löpning i både fel och rätt riktning var vi framme för att köra vårt första pass. Detta leddes av Goran Powell som var väldigt lugn och metodisk i sitt sätt att instruera. Detta pass tränade vi kombinationer med blockar slag och sparkar, som skulle bli användbart inför träningspasset på Lördagen.

På Lördagen så körde vi ett 3timmarspass med Gavin Mullholland där vi gick igenom katorna gekisai ichi, nii, safia och seinchin. Och hur de såg på katorna och applikationerna. Visade sig att ett 3 timmarspass var minst 2 veckor för lite. Trots tidspressen så fick vi ett litet smakprov på hur hårt de kör, hur hängivna klubbmedlemmar och hur de ser på sambandet mellan kata bunkai och kumite hänger ihop. Väldigt inspirerande.

Direkt efter passet vart det en sväng till den lokala pubben för lite käk, dit fick vi skynda oss för England mötte Irland i rugby. =)

Söndagen bestod mest att försöka gå igenom vad vi gjorde och vad som sagts dagarna innan, samt vila kroppen tills det var dags att åka till Sverige igen.

Lämna en kommentar